לןגן

עוף ותפוחי אדמה בכלי חרס

מאת: סוני יאיר, פורסם: 28/04/2020 | 21:59
עוף ותפוחי אדמה בכלי חרס

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עוף עם תפוחי אדמה בכלי חרס או בסיר חשמלי‎

  2. אפשר להכין עוף שלם או חתיכות‎ .

  3. תפוחי אדמה כמה שרוצים‎

  4. לחתוך את תפוחי האדמה ל-4 לאורך לטגן כמו צ'יפס‎.

  5. לערבב בצלחת פלפל שחור גרוס כפית. 3 כפות אורגנו. מלח. 3 כפות שמן. ‏למרוח על תפוחי האדמה עם מזלג . כן כן מזלג. לטגן את העוף באותו שמן ‏כמה דקות להוציא ולמרוח את הרוטב. ולהניח על תפוחי האדמה. ואת שאר ‏תפוחי האדמה בצדדים. עכשיו את מה שנשאר עם כף לפזר שווה על הכל. ‏להכניס לתנור 20 דקות חום חזק ואחר כך להנמיך ל150 וגם פחות תלוי בתנור ‏‏... מכינים בבוקר זה מוכן לצהרים כ5-6 שעות. בסיר חשמלי חצי שעה חום ‏גבוה ואחר כך להנמיך. בתאבון