קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
עוף עם תפוחי אדמה בכלי חרס או בסיר חשמלי
אפשר להכין עוף שלם או חתיכות .
תפוחי אדמה כמה שרוצים
לחתוך את תפוחי האדמה ל-4 לאורך לטגן כמו צ'יפס.
לערבב בצלחת פלפל שחור גרוס כפית. 3 כפות אורגנו. מלח. 3 כפות שמן. למרוח על תפוחי האדמה עם מזלג . כן כן מזלג. לטגן את העוף באותו שמן כמה דקות להוציא ולמרוח את הרוטב. ולהניח על תפוחי האדמה. ואת שאר תפוחי האדמה בצדדים. עכשיו את מה שנשאר עם כף לפזר שווה על הכל. להכניס לתנור 20 דקות חום חזק ואחר כך להנמיך ל150 וגם פחות תלוי בתנור ... מכינים בבוקר זה מוכן לצהרים כ5-6 שעות. בסיר חשמלי חצי שעה חום גבוה ואחר כך להנמיך. בתאבון