לןגן

פלאפל בייתי

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 28/04/2020 | 20:14
פלאפל בייתי

תקציר המתכון: מלא יירק טעיםםם

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. במעבד מזון נטחן את החומוס עד למרקם משחתי (לא לבשל את החומוס ליפני ! לא להשתמש בחומוס שימורים או קפוא סנפרוסט! אך ורק חומוס יבש שהושרה לילה ליפני )

  2. נעביר את החומוס הטחון לקערה וכעת נטחן את הירק השום הבצל הירוק והפיתה ונאחד עם החומוס הטחון!!

  3. מי שיש לה מעבד מזון גדול ניתן לטחון הכל ביחד !!!

  4. נתבל בתבלינים..שומשום ובאבקת הסודה בידיים רטובות נערבב היטב

  5. נכין כדורים קטנים ונטגן בשמן עמוק שהכדורים יצללו בשמן ! להבה בינונית לא גבוהה !!

  6. עד להזהבה ! מי שיש לו מכשיר לכדורי פלאפל אז ישר מהקערה לטיגון ! יצאו לי 32 כדורים !

  7. הפלאפל יוצא רך ירוק מיבפנים טעם אלוהי !!יש סירטון הכנה בקבוצה 💕