לןגן

מצה בריי עם בצל, פטריות ועשבי תיבול

מאת: מירי משה, פורסם: 28/04/2020 | 02:25
מצה בריי עם בצל, פטריות ועשבי תיבול

תקציר המתכון: מצה בריי משודרגת. האמת שכל מי שטעם לא האמין שזה עשוי ממצות. בפנים הקציצה רכה רכה ומבחוץ פריכה ומפנקת...

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משרים את המצות במיים כמה דקות

  2. ובנתיים קוצצים את הבצל דק ומטגנים עד להזהבה.

  3. קוצצים את הפטריות ומוסיפים לבצל, מטגנים עוד כדקה שתיים ומורידים מהאש.

  4. מסננים את המיים מהמצות ומפוררים עם הידיים (המצות צריכות להיות רכות ממש).

  5. מוסיפים את הבצל והפטריות לקערת המצות, מוסיפים גם פטרוזליה קצוצה, כוסברה קצוצה, ביצים, מלח ופלפל שחור. ומערבבים.

  6. מחממים שמן במחבת, יוצרים קציצות עם ידיים רטובות ומטגנים משני צדדים עד להזהבה מלאה.