לןגן

פשטידת תרד גבינות

מאת: סיגל נוריאני, פורסם: 27/04/2020 | 20:59
פשטידת תרד גבינות

תקציר המתכון: פשטידה מעולה קלה לאכילה וקלה לאכילה עשירה בגבינות בכתום הכנה יעופו על זה בבית

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חולטים את עלי התרד: בקערה עם מים רותחים שמים את התרד לכ2 דקות מעבירים את התרד למסננת שוטפים וחולטים לוקחים את עלי התרד הרטובים ולסחוט אותו עד שהוא מתכווץ והנוזלים יוצאים ממנו

  2. בקערה שמים את כל הגבינות מלבד הגבינה הצהובה מערבבים מוסיפים את הביצים מערבבים שוב פעם מוסיפים את על התרד ומגרדים גבינה צהובה או שמפוררים אותה ביד מוסיפים מלח פלפל אגוז מוסקט

  3. מחממים מחבת עם 15 גרם חמאה ממתינים כמה שניות עד שהיא נמסה והופכת לנוזלית מוסיפים את הבצל מטגנים כ5 דקות ומוסיפים לתערובת

  4. הגבינות והתרד ומוסיפים כפית אבקת אפייה מערבבים הכל במטרפה לאיחוד משמנים תבנית עם מעט חמאה/ תרסיס שמן יוצקים את תערובת הפשטידה לתבנית ואופים כ40 דקות על 200 מעלות ולאחר מכן מורידים ל150 מעלות וממשיכים לאפות לעוד 15-20 דקות מוציאים מהתנור לא חותכים ישר מצננים כ10 דקות וחותכים