לןגן

בורקס בשר מדפי אורז

מאת: מירי משה, פורסם: 27/04/2020 | 11:42
בורקס בשר מדפי אורז

תקציר המתכון: טעים, פריך והכי חשוב, עשוי מדפי אורז, שהם גם בריאים יותר, טעימים יותר וללא גלוטן...

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבלילה

אופן הכנה

  1. במחבת מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

  2. מוסיפים את השום הכתוש ומייד לאחר מכן את הבשר.

  3. מערבבים ומפוררים עד שהבשר מבושל.

  4. מוסיפים צנוברים ומתבלים: מלח, פלפל, 2 כפיות ראס אל חנות, כפית תבלין גריל, חצי כפית כורכום ומעט כמון. מערבבים ומורידים מהאש

  5. בקערה גדולה מערבבים: כוס מיים, ביצה, כף סילאן, כף שמן ומעט מלח ופלפל.

  6. טובלים דף אורז לכמה שניות (רק עד שהוא מתרכך וניתן לקפל אותו בקלות), מניחים על משטח עבודה, ממלאים וסוגרים (כמו בלינצ'ס/סיגר וכו')

  7. מפזרים שומשום ואופים בתנור חם על 180° כ-30 דקות עד שהבורקסים משחימים מעט.