תקציר המתכון: מנה חגיגית ומיוחדת קלה להכנה
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
בקערה רחבה שמים את הבשר מוסיפים את הבצל הקצוץ, שום קצוץ, פטרוזיליה קצוצה ואת התבלינים ומערבבים לקבלת עיסה אחידה. יוצרים מהתערובת קבבים שמים במקרר למשך שעה.
מחממים תנור ל-190 מעלות.
נוטלים חופן של אטריות קדאיף, פותחים אותן בעזרת האצבעות ומסדרים על משטח העבודה בצורת מלבן ברוחב הקבב.
שמים קבב בחלק התחתון של מלבן השערות, מגלגלים כלפי מעלה בלי להדק יותר מידיו ומניחים בתבנית, מברישים במעט שמן או מרססים, חוזרים על הפעולה עם שאר הקבבים.
אופים כ-8 דקות עד שאטריות הקדאיף מזהיבות היטב, הופכים ואופים 8 דקות נוספות, עד שגם אטריות הקדאיף בצד השני מזהיבות.
מגישים עם טחינה