קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
בסיר עם מים ומלח מבשלים את תפו"א, ביצה רחוצה והבשר כ-30 דקות עד שהביצה תתקשה ותפו"א והבשר יתרככו. חותכים את הבשר לחתיכות קטנות. בקערה מועכים את תפו"א מוסיפים להם את הבצל, השום, הביצה, פטרוזיליה קצוצה, כרפס קצוץ, כוסברה קצוצה והבשר החתוך. חותכים את הביצה הקשה לקוביות ומוסיפים לתערובת. מערבבים יחד היטב. מוסיפים את התבלינים ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
במחבת מחממים שמן לטיגון. צרים כופתות מאורכות מהתערובת, מגלגלים את הכופתאות בקמח ולאחר מכן בביצה ומטגנים בשמן החם דקות אחדות מכל צד, עד לגוון זהוב. מגישים חם או קר. בתיאבון טעיםםםםם.