לןגן

מאפה פילו בקיפול מניפה במילוי בשר

מאת: מירי משה, פורסם: 26/04/2020 | 02:14
מאפה פילו בקיפול מניפה במילוי בשר

תקציר המתכון: מצורף סירטון איך מקפלים בקישור- https://youtu.be/0bF8wqfr7D0 מאפה פילו קראנצ'י במילוי בשר בסגירה מיוחדת שנותנת לו מראה חגיגי ואלגנטי. קיפול המניפה יוצר תחושת דפדוף כיפית כזאת שביס מהמאפה יכול להעיר את השכנה;) והכי כייף שזה כלכך קל ופשוט להכנה. ניתן להכין עם כל סוגי המילויים שאתם אוהבים, גבינות, ירקות, פטריות, בשר וכו'...

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת המילוי:

  2. לטגן בצל גדול קצוץ דק עד להשחמה

  3. להוסיף חצי קילו בשר בקר טחון

  4. לפורר עד שיתבשל לגמרי

  5. להוסיף תבלינים:

  6. מלח, פלפל, ראס אל חנות, פפריקה מתוקה וחריפה, גריל עוף ומעט כורכום.

  7. את עלי הפילו לא צריך לחתוך לפני המילוי.

  8. ניתן לרסס שמן לפני הקיפול או להבריש במברשת,

  9. אני הברשתי רק בסוף קצת למעלה אחרי הקיפול, כי בעיני הבשר היה מספיק שומני והתוצאה גם ככה יוצאת קריספית, אז העדפתי לחסוך בקלוריות...