לןגן

תבשיל פתיתים עם פטריות ושקדים

מאת: מתנסה במטבח, פורסם: 26/04/2020 | 01:00
תבשיל פתיתים עם פטריות ושקדים

תקציר המתכון: מתכון הפתיתים הזה עם פטריות ושקדים הוא אפשרות טעימה לארוחת אמצע השבוע. ניתן להוסיף ירקות אחרים כרצונכם. מטגנים את זה עם כל מה שנותר לכם במקרר, שאצלי זה היה במקרה פטריות ואז לערבב את הכל ביחד ולקרוא לזה ארוחת ערב. ארוחה טעימה, פשוטה ונוחה. אבל החלק האהוב עלי? לפתיתים יש טעם של כדורי פסטה מיניאטוריים - כי בעיקרון, זה מה שזה. וזה בסדר. אני עדיין אוהבת את זה. אתם יכולים אפילו להוסיף טופו או נתחי עוף אם תרצו.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים בסיר את זמן הזית, מוסיפים את הבצל, הכרישה והפלפל החריף ומטגנים 5 דקות

  2. מוסיפים את הפטריות ומטגנים 5 דקות עד להזהבה

  3. מוסיפים את הפתיתים, התבלינים והמרק, מערבבים ומרתיחים. מכסים ומבשלים על להבה בינונית, במשך 10 דקות

  4. מכבים ומשהים את הסיר מכוסה עוד 5 דקות. מערבבים ומגישים בעיטור שקדים קלויים