לןגן

עוגת גבינה אפויה בתוספת קוקוס קלוי

מאת: שרה יוסף, פורסם: 25/04/2020 | 07:25
עוגת גבינה אפויה בתוספת קוקוס קלוי

תקציר המתכון: טעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת התחתית

  2. לערבב את הביסקוויטים עם החמאה ולהדק בתבנית

  3. הכנת הבלילה

  4. להקציף חלבונים עם קורט מלח וכוס סוכר לקבלת קצף במרקם של יוגורט

  5. בקערה נפרדת לערבב את שאר המצרכים היטב ונוסיף בהדרגה את קצף החלבונים ונערבב בקיפול

  6. לחמם תנור עם תבנית מים בתנור 200 מעלות ולהניח את התבנית עם העוגה בתוך תבנית המים ולאפות רבע שעה ואז להוריד ל150 מעלות ולאפות שעה ורבע בלי לפתוח תנור ,לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור

  7. אני משאירה לכמה שעות

  8. להוציא לקרר היטב

  9. להכנת הקצפת

  10. להקציף היטב לקבלת קצפת ולזלף ומעל לפזר קוקוס קלוי