לןגן

עוגת פרג עם שקדים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 23/04/2020 | 19:53
עוגת פרג עם שקדים

תקציר המתכון: טעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף ביצים שלמות עם סוכר עד לקבלת קצף תופח

  2. להרתיח שמנת מתוקה ולהוסיף שוקולד מריר ולערבב לקבלת קרם

  3. חצי מכמות הקרם להוסיף למיקסר ולהמשיך להקציף על מהירות נמוכה

  4. לערבב את היבשים ולהוסיף למיקסר להמשיך להקציף מעט לכבות את המיקסר ולהמשיך לקפל עד לקבלת בלילה חלקה

  5. לחמם תנור 180 מעלות

  6. לשים בתבנית אפשר 24 או 26 נייר אפיה בתחתית ולהוסיף את הבלילה

  7. לאפות בערך 35 דקות

  8. כשהעוגה מוכנה להוציא ולהרטיב עם כוס מים מהברז עם כפית נס

  9. למרוח מעל את הקרם

  10. הכנת השקדים לקישוט

  11. לחמם מחבת עם חצי כוס סוכר ,כשהסוכר נמס להוסיף את השקדים ולערבב מהר שלא ישרף

  12. לתת להתקרר ולקשט את העוגה