לןגן

פסטה ביסלי

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 22/04/2020 | 20:18
פסטה ביסלי

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב מסדרים את הגמבה האדומה, צהובה, עגבניה, פלפל חריף, בצל, שום, גזר, כרובית מוסיפים שמן מכסים במכסה ומבשלים בערך רבע שעה עד שהירקות מתרככים מוסיפים את הפסטה ומוסיפים את המים החמים, מביאים לרתיחה מכסים את הסיר במכסה ומבשלים על אש קטנה.

  2. מידי פעם מערבבים כאשר הפסטה מוכנה מוסיפים את הנקניקיות והכוסברה מערבבים מבשלים עוד 10 דקות מכבים

  3. את הגז.

  4. אוכלים ונהנים