לןגן

בלונז פטריות

מאת: נטלי פוזיילוב, פורסם: 22/04/2020 | 17:29
בלונז פטריות

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוץ בצל

  2. לחתוך את השום לפרוסות

  3. לטגן את הבצל והשום

  4. להוסיף פטריות

  5. להוסיף את הבשר ולהמשיך לטגן

  6. להוסיף את התבלינים ,רסק עגבניות ומים רותחים לפי הצורך

  7. בנפרד הרתיחי את הפסטה לפי ההוראות

  8. שטפי וסנני

  9. שפכי את הבשר הטחון , ערבבי ובשלי לעוד 5 דק.

  10. בתאבון!