לןגן

פיתות אישיות במחבת במילוי בשר

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 22/04/2020 | 13:34
פיתות אישיות במחבת במילוי בשר

תקציר המתכון: פיתות אישיות במחבת במילוי בשר צנובר וביצים קשות. מעלפות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש את הבצק במשך 10 דקות לבצק רך ונעים.

  2. אני השתמשתי בחצי בצק לפיתות.

  3. והיתר הכנתי פיתות עם זעתר.

  4. לחלק לכדורים גדולים לפי כמות הפיתות שאתם רוצים להכין ולפי גודל המחבת..כל כדור 200 גרם

  5. לתת מנוחה של 10 דקות.

  6. לשטח לפיתות לפי גודל המחבת.

  7. לשים על מגבת מקומחת ולכסות לחצי שעה.

  8. מילוי.

  9. להזהיב את הבצלים בשמן להוסיף את הבשר ולפורר טוב עם המזלג.

  10. להוסיף את יתר המרכיבים מלבד הפטרוזיליה והביצים קשות.

  11. להניח פיתה על מחבת לשים בשר מעל ביצים קשותומעל פטרוזילה לסגור עם פיתה מעל להדק טוב.

  12. להדליק מחבת על להבה בינוניתכשמחחמם להנמיך ללהבה נמוכה

  13. כשמזהיב צד אחד להפוך לצד שני