תקציר המתכון: כל ביס לעוף מהנאה
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
לחמם תנור ל- 150 מעלות
בקערת מיקסר עם וו הקצפה במהירות גבוהה להקציף את החלבונים כ- 4 דק' עד קבלת קצף יציב.
להוסיף בהדרגה תוך כדי הקצפה את הסוכר ולהמשיך להקציף עוד 3 דק'.
להנמיך מהירות ותוך כדי הקצפה להוסיף את החומץ והקורנפלור רק עד שנטמעים בקצף.
להעביר את הקצף לשקית זילוף ולזלף בתבניות מאפינס בעיגולים.
עם מרית ליצור במרכז המאפינס שקע עמוק וליישר את השוליים החיצוניים.
להנמיך את חום התנור ל- 120 מעלות ולאפות את המרנג לשעה וחצי.
בתום האפייה לא להוציא מהתנור, לכבות אותו ולתת למרנג להצטנן בתוכו לחלוטין.
להכנת המלית:
להקציף את כל המרכיבים יחד לקצפת יציבה.
למלא את המרנגים בתערובת.
לסירופ תותים:
להקציף את התותים עם הסוכר עד קבלת סירופ (עם מקצפה ידנית)
לזלף את סירופ התותים על הקרם.