לןגן

צלי בשר

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 20/04/2020 | 18:48
צלי בשר

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב שמים שמן פורסים את הבצל לפרוסות ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את התבלינים וממשיכים לטגן מעט, מוסיפים את פרוסות הבשר מטגנים קלות. מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה למשך שעתיים או עד שהבשר מוכן.

  2. אם צריך מוסיפים עוד מים.

  3. אוכלים על אורז לבן