לןגן

צ'יפס מתנפח

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 20/04/2020 | 18:41
צ'יפס מתנפח

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משרים את תפוחי האדמה במים עם מלח למשך 3/4 שעה.

  2. מסננים ומייבשים במגבת נייר.

  3. הכנת הבלילה: בקערה שמים את הביצה, המלח, פפריקה ומערבבים מוסיפים את אבקת האפיה, הקמח והמים ומערבבים בעזרת מטרפה עד לקבלת תערובת סמיכה במרקם שמזכיר טחינה.

  4. מחממים בסיר או במחבת שמן בעומק של 3 ס"מ לפחות. טובלים את פרוסות תפוחי האדמה בבלילה ומטגנים כדקה מכל צד, עד להזהבה יפה. מעבירים לצלחת מרופדת במגבות נייר ומגישים מיד.