לןגן

פשטידת אורז ואפונה

מאת: ליאת , פורסם: 20/04/2020 | 15:30
פשטידת אורז ואפונה

תקציר המתכון: פשטידה קלה מאוד להכנה וקוצרת אלפי מחמאות 👌👌

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. *מערבבים את כל חומרי הפשטידה

  2. למעט הביצים לתערובת אחידה.

  3. *טורפים את הביצים לפנים התערובת אחת אחרי השנייה עד שמתקבלת בלילה עשויה היטב.

  4. *משמנים תבנית או לחילופין ניתן להשתמש בתבניות אלומיניום של מאפינס להכנת פשטידוניות.

  5. *מכניסים לתנור שחומם מראש על 200° למשך חצי שעה לפחות.

  6. *לבדוק שזה אפוי ולהשאיר בתנור כבוי לעוד עשר דקות.

  7. *להגיש בתוספת פירה או כל דבר שהולך עם פשטידה.

  8. בהצלחה🖤🖤🖤