לןגן

בראוניז שוקולד ואגוזים

מאת: שרה אמיר, פורסם: 19/04/2020 | 13:49

תקציר המתכון: קל ומוצלח ברמות !

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. להמיס את השוקולד עם השמן בקערה גדולה עד לקבלת תערובת חלקה.

  2. 2. להוסיף את הסוכר ולערבב בעזרת מקצף.

  3. 3. להוסיף את הביצים ולהמשיך לערבב.

  4. 4. להוסיף את הקמח ולערבב עד לאיחוד.

  5. 5. לשפוך את התערובת לתבנית משומנת (גודל 17*21 ס"מ).

  6. 6. לפזר אגוזי מלך ולאפות בתנור מחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15-20 דקות. להימנע מאפיית יתר.

  7. לאחסן במקרר.