לןגן

עוף שומר פולים ואפונה

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 19/04/2020 | 09:36
עוף שומר פולים ואפונה

תקציר המתכון: רוטב פיקנטי נדיר !

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להזהיב את הבצל בשמן להוסיף את השום לטיגון קצר...להוסיף את הכורכום והפפריקה לערבב לפתיחת תבלינים ...כעת נניח את נתחי העוף נטגן דקה מכל צד על התבלינים...נוסיף את האפונה...הפולים...הכרפס...כוסברה ופלפלים ...ואת השומר בצורה מסודרת ..שאר התבלינים והמים

  2. נבשל מכסה סגור להבה נמוכה כ 40 דקות ...נסיר מכסה נמשיך לבשל ללא מכסה עד לצמצום נוזלים כ 10 דקות תוך כדי אני משקה את העוף מידי פעם שלא יתייבש

  3. מעדן !!

  4. לגבי האפונה והפולים אפשר לשים יותר תלוי בכמות הסועדים !!