לןגן

קציצות פרגיות מטוגנות

מאת: יפעת ימיני, פורסם: 17/04/2020 | 11:19
קציצות פרגיות מטוגנות

תקציר המתכון: אי אפשר להפסיק לאכול

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטחון את הפרגיות (טחינה גסה)

  2. להוסיף כוסברה ופטרוזיליה קצוצים, בצל קצוץ, קישוא וגזר מגורדים דק

  3. מלח,פלפל, טיפה כורכום

  4. לערבב היטב

  5. ליצור קציצות

  6. לטגן משני הצדדים עד להזהבה

  7. תהנו 💞