לןגן

מופלטה עם שמרים

מאת: חנה גולן, פורסם: 17/04/2020 | 09:50

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. - לערבב קילו קמח עם כף שמרים , כף סוכר ו 2 כוסות מים פושרים (אפשר במערבל)

  2. - לאחר קבלת עיסה - להוסיף כף מלח

  3. - ע"פ מידת הרכות של העיסה להוסיף מים פושרים עד לקבלת עיסה מעט רכה ודביקה

  4. -עם ידיים משומנות היטב ליצור גוש אחד אחיד וחלק מהעיסה

  5. - להשהות מכוסה רבע שעה

  6. -ליצור כדורים עם ידיים משומנות, לטבול בשמן ולהניח בתבנית

  7. -להשהות שוב כרבע שעה

  8. - לשטח על משטח משומן היטב עם הידיים

  9. -לטגן על אש בינונית