לןגן

פיצה במילוי תירס וזיתים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 16/04/2020 | 21:40
פיצה במילוי תירס וזיתים

תקציר המתכון: בצק מעולה לפיצה החלה במקום המים עושה את הבצק מעודן

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים 2 כוסות חלב חם, כוס שמן, כף מלח, סוכר, שמרים וחלבון של ביצה ומטריפים במטרפה. מוסיפים קמח מנופה בהדרגה לשים ומוסיפים קמח עד לקבלת בצר רך ומעט דביק. מניחים להתפחה עד להגדלת הנפח. לאחר התפיחה מחלקים את הבצק ל-4 כדורים שמים כל כדור מרדדים לעיגול, מניחים בתבנית של פיצה. בקערה שמים את רסק העגבניות מוסיפים מעט מים חמים תבלינים, גמבה ושמן זית ומערבבים. מורחים את הרוטב על הבצק מוסיפים מעל גבינה צהובה מגורדת זיתים חצויים לחצי תירס ובצל פרוס לפרוסות.

  2. (אפשר להוסיף כל מילוי אחר שרוצים).

  3. אופים בחום של 180 מעלות עד שהפיצה מוכנה.