לןגן

בנטז' צימחוני במילוי גמבה ובצל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 16/04/2020 | 14:58
בנטז' צימחוני במילוי גמבה ובצל

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת 😋😋😋

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1 מטגנים את הבצל עד להזהבה חלקית

  2. 2) )מוסיפים את הגמבה תבלינים ודבש מטגנים לעוד כמה דקות ורק בסוף מוסיפים את הפטרוזיליה מערבבים ומכניסים למקרר לחצי שעה

  3. 3) מניחים בכף היד קצת פירה שמים קצת תערובת במרכז וסוגרים את הבנטז'

  4. 4) מגלגלים אותם בקמח טובלים בביצה ומטגנים בשמן בחצי הגובה מצד לצד עד להזהבה

  5. בתאבון 😋