לןגן

רולדה בטעמים שונים

מאת: רבקה דעבול, פורסם: 20/07/2015 | 13:46
רולדה בטעמים שונים

תקציר המתכון: רולדה .

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. רולדה : לקחת שתי קערות להפריד 4 ביצים לחלבון (לבן) וחלמון (צהוב) לקחת את החלבונים קערה מספר 1 להקציף עם חצי כוס סוכר (אפשר בכוס חד פעמי) להקציף לקצפת רכה לא נוקשה . לקחת את החלמונים (הצהוב) להוסיף לחלבונים 3 כפות שמן מיץ לימון להוסיף כף , תמצית וניל כפית לערבב טוב טוב את החלמונים להוסיף לקערת החלבונים את החלמונים ולהוסיף שלושת רבעי כוס קמח תופח בתנועות קיפול לשמן את התבנית הגדולה של התנור לשים נייר אפייה ולשמן מעל את הנייר אפייה בצדדים , לשפוך את התערובת לתבנית לשטח את התערובת ולאפות לגוון זהוב לא לאפות יותר מידי בערך 200 מעלות 10 דקות לא זהוב מידי שהרולדה לא תתקשה .. להוציא לנייר אפייה נוסף לקחת נייר אפייה נוסף נקי קוקוס ולהפוך את הרולדה שהיא חמה על הנייר לגלגל אותו להוציא את הנייר שדבוק לרולדה ולגלגל את הנייר עם הקוקוס , אחריי 15 דקות להוציא את הנייר לחכות שהרולדה תתקרר לגמריי . הקרם : להקציף אינסטנט פודינג שוקולד לבן , עם 2 שמנות מתוקה (מי שרוצה יכולה אחד וחצי) להקציף עם רבע כוס חלב ושתי כפות סוכר ולמרוח . אפשר לקשט בשוקולד מריר , ריבת חלב ..