לןגן

מופלטה

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 16/04/2020 | 13:57
מופלטה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש קמח שמרים סוכר ו

  2. להוסיף כמחצית מים להוסיף מלח ואת יתרת המים בהדרגה לפי התגבשות הבצק.

  3. לאחר הלישה להניח ל תפחה כ 20 דק

  4. בתבנית חדפ לשים כ 2-3 כוסת שמן ליצור כדורים ולהניח בקערה.

  5. לאחר מנוחה של כ 20 דק

  6. לפתוח כל כדור על משטח משומן לעלה .

  7. לטגן על מחבת טפלון או במולטישף להפוך את העלה בטיגון שני צדדחו ולהניח עלה נוסף .

  8. להגיש עם דבש וחמאה💛

  9. תהנו הילה.