לןגן

אסדו עם ירקות שורש בתנור-נורית ג.

מאת: נורית גיספן, פורסם: 14/04/2020 | 12:49
אסדו עם ירקות שורש בתנור-נורית ג.

תקציר המתכון: אסדו מושלם, יש לכן מעדן! הכנה קלה ואז לתנור ל- 3 שעות והריח מתפזר בכל הבית, טירוף חושים, משתלם כי התוצאההה נמסה בפה. אושר צרוף

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

החומרים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. לחמם תנור ל-200 מעלות... אחר כל מורידים

  3. לחמם טוב הרוסטר לחתוך חצי בצל  ולטגן עם שמן זית.

  4.  להוסיף האסדו לטגן  ולהשחים מכל צד, להוסיף התבלינים ולהמשיך לטגן. -נורית ג.

  5. להוסיף הירקות שורש, מה שאתם אוהבים ומה שיש במקרר...

  6. להוסיף היין, להוסיף תבלינים אם יש צורך.

  7. להוסיף טיפה מים אם יש צורך..

  8. להוסיף הרוזמרין והטימין. 

  9. לכסות במכסה ולכבות האש. אם אין מכנה לכסות ב-2 נייר כסף. - נורית ג.

  10. להכניס לתנור ל-10 דקות בחום של 200 מעלות.

  11. להוריד החום ל-160 מעלות ואז לכ- 3 שעות.

  12. לאחר שעתיים וחצי, להוציא ולבדוק..

  13. ובאותה הזדמנות להרטיב בנוזל את הכל.

  14. להכניס  לתנור ליתרת הזמן. -נורית ג.

  15. 10 דקות אחרונות להוציא המכסה ולשים על אופציית גריל.

  16. להתענג מהתוצאה!!

  17. ב ת י א ב ו ן ן ן ן !!!!!!