לןגן

קציצות בשר ברוטב עגבניות

מאת: נחשון ענת, פורסם: 14/04/2020 | 10:02

תקציר המתכון: טעים ועסיסי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוץ את הבצל ולטגן עד להגיע לשקוף

  2. לגרד בפומפייה את הקישואים

  3. לכתוש את שיני השום

  4. לחבר בקערה את כל התבלינים כולל הבשר

  5. להוסיף את הביצה ולערבב טובות כל העיסה

  6. לחמם מחבת עם שמן ולטגן את הקציצות בגודל כדור פינג פונג

  7. הכנת הרוטב

  8. לחמם את 1/2 כוס שמן

  9. להכניס את השום הפרוס לטגן חצי טיגון

  10. להוסיף את רסק העגבניות לערבב 1 דקה

  11. להוסיף את העגבניות המרוסקות לערבב. יחד כ 3 דקות

  12. להוסיף את כוס המים

  13. להוסיף את כל התבלינים לבשל על אש קטנה לאחר הרתיחה כ 1/4 שעה

  14. להכניס את הקציצות לתוך סיר הרוטב