תקציר המתכון: זילוף קרם פירה 💥
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
* את התפוחי האדמה להרתיח עם הקליפה עד לריכוך ...לסנן את המים לצנן היטב ולחצות לשניים...נרוקן את התכולה במרכז התפו"א ונשמור בצד לקרם פירה .
ניקח תבנית תנור נרפד בנייר אפייה ...נזלף מעט שמן זית על הנייר ונפזר בערך כף מלח גס ... נניח את הסירות תפו"א בתבנית...נברישם בשמן זית נפזר מעט מלח גס וכוסברה יבשה או טימין או רוזמרין !
להכנת המלית :
בשתי כפות שמן נטגן את הבצל עד להזהבה ..נוסיף את הכורכום נערבב לפתיחת תבלינים ... נוסיף את הפטריות...הערמונים ושאר המרכיבים ...נקפיץ ונבשל להבה נמוכה מכסה סגור כרבע שעה !
כעת נמזוג מהמלית לסירות התפוחי האדמה .
את הקרם פירה נזלף מעל המלית
נחמם תנור ל 180 מעלות ונאפה עד שמזהיב ! בהצלחה אילנית בניזרי