קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
להרטיב את המצות לילה לפני ולעטוף כל מצה במגבת לחה ולהכניס לשקית ניילון.
אופן הכנת המילוי: לטגן את הבצל עד לצבע שקוף להוסיף את הבשר הטחון ולהמשיך לטגן, להוסיף את התבלינים והירק הקצוץ ולבשל עד שהבשר מוכן. לקרר את הבשר. לחצות את המצה לשניים, על כל חצי מצה להניח כף מלאה מתערובת הבשר, לגלגל את המצה לטבול בביצה ולטגן בשמן עמוק משני הצדדים עד להזהבה.