לןגן

פשטידת ברוקולי וכרובית

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 12/04/2020 | 21:36
פשטידת ברוקולי וכרובית

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הברוקולי והכרובית במים עם מלח עד לריכוך, מסננים וחותכים לפרחים שמים בקערה, מטגנים את הבצל ומוסיפים לקערה, מוסיפים את הגבינה הלבנה, השמנת, גבינה צהובה חתוכה, תבלינים וקמח מצה מערבבים בעדינות עד לאיחוד החומרים.

  2. משמנים תבנית אפיה ושופכים לתוכה את הבלילה מסדרים מעל רצועות של גבינה צהובה מוסיפים קוביות של חמאה ואופים בחום בינוני שעה או עד שהפשטידה מוכנה ומקלת צבע זהוב יפה.