לןגן

קציצות בשר מטוגנות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 12/04/2020 | 20:57
קציצות בשר מטוגנות

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את הבשר הטחון הבצל הקצוץ, שום קצוץ, עשבי תיבול קצוצים, תפוח אדמה מגורד,תבלינים וביצה מערבבים לעיסה אחידה. מחממים שמן במחבת יוצרים קציצות ומטגנים עד להזהבה מוציאים ומניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן. אוכלים עם סלט ירקות