קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
אופן הכנת הקניידלך: לערבב קמח מצה עם מלח ומים, לאחר מכן להוסיף את הביצים ולערבב. מניחים בצד למשך חצי שעה.
בינתיים מינים את המרק: מרתיחים מים בסיר רחב וגדול ומוסיפים את הירקות, המלח ופלפל שחור מנמיכים את הלהבה ומבשלים בערך 15-20 דקות. יוצרים כדורים קטנים ושמים בתוך המרק, מכסים את הסיר ומבשלים בערך 15-20 דקות. הכופתאות תופחות מאוד. מוציאים ומניחים על מגש. לפני ההגשה מחממים שוב במרק הרותח.