לןגן

שיפודי קקבציל

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 12/04/2020 | 16:32
 שיפודי קקבציל

תקציר המתכון: חציל ברמה אחרת🍆

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לתערובת הבשר

לרוטב

אופן הכנה

  1. לתערובת הבשר:

  2. לערבב הכל לעיסה אחידה

  3. להוריד את העוקץ של החציל

  4. להכניס את החציל לשיפוד

  5. לחתוך בצורת ספירלה עד הסוף

  6. לפתוח את החציל על השיפוד לפזר מלח ולמלאות בבשר הטחון

  7. לרוטב:

  8. להשחים את הבצל עם שמן

  9. להוסיף את הרסק עם 1/2 כוס מים להשחים אותו להוסיף את התבלינים והשום ואת שאר המים בהדרגה

  10. ולהשאיר חצי כוס מהרוטב בצד

  11. לשפוך את הרוטב מעל החציל

  12. לכסות בנייר כסף

  13. לאפות ב- 200° כשעה

  14. להוציא מהתנור ולשפוך את הרוטב שהשרת בצד

  15. אפשר לצלות את החציל על המנגל לאפות בתנור או לבשל על הגז - בתיאבון!