תקציר המתכון: חציל ברמה אחרת🍆
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לתערובת הבשר:
לערבב הכל לעיסה אחידה
להוריד את העוקץ של החציל
להכניס את החציל לשיפוד
לחתוך בצורת ספירלה עד הסוף
לפתוח את החציל על השיפוד לפזר מלח ולמלאות בבשר הטחון
לרוטב:
להשחים את הבצל עם שמן
להוסיף את הרסק עם 1/2 כוס מים להשחים אותו להוסיף את התבלינים והשום ואת שאר המים בהדרגה
ולהשאיר חצי כוס מהרוטב בצד
לשפוך את הרוטב מעל החציל
לכסות בנייר כסף
לאפות ב- 200° כשעה
להוציא מהתנור ולשפוך את הרוטב שהשרת בצד
אפשר לצלות את החציל על המנגל לאפות בתנור או לבשל על הגז - בתיאבון!