לןגן

קוסקוס מקמח תירס כשל"פ

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 12/04/2020 | 16:30

תקציר המתכון: התגעגתם, לא❔😉❔

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לברור את הקמח תירס, להשים כף מלח, לשפטך מיםבהדרגה ולערבב היטב.

  2. לסנן במסננת, להוסיף את השמן ולאדות בסיר כ-45 דקות. להוריד מהגז, להוסיף 2-3 כוסות מים ולקרר.

  3. לאדות פעם נוספת לחצי שעה ולבוסיף עוד חצי כוס מים בסוף הבישול.

  4. מומלץ עם מרק ירקות🥕🥔