עוגיות שוקולד מתפוצצות לפסח
מאת: ציפורה דרור, פורסם: 12/04/2020 | 09:37
תקציר המתכון:
קל טעים והילדים ממש אוהבים
קטגוריה: פסח,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2 ביצים( שלמות)
-
1/2 כוס סוכר
-
להקציף יחד
להמיס בסיר
-
200 גר שוקולד מריר
-
3 כפות שמן
-
לצקת לתוך הקצף את השוקולד
ולהוסיף
-
1/2 כוס קמח תפוא
-
1/4 כפית מלח
-
כפית אבקת אפיה
-
כוס שוקולד צ’יפס
-
ניתן להוסיף אגוזים
-
לערבב הכל לשים בתבנית בעזרת שתי כפיות לשים קצת זה מתפשט ( ניתן לשים במנגטים ולאפות כך ) לאפות בחום של 180 במשך 9 דקות בדיוק
-
רק לאחר שהעוגיות מתקררות להוציא מהתבנית ציפורה דרור🌹
-
בתאבון😋
אופן הכנה
-
כפי שמפורט למעלה