קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
סיר גדול ורחב, טגנו את הבצל בשמן עד שהוא נהיה שקוף.
הוסיפו את הבשר הטחון ובעזרת כף עץ פוררו אותו לחתיכות קטנות.
המתינו שהבשר יאפיר, או כ-8 דקות, הוסיפו את 2 כוסות האורז וערבבו היטב.
הוסיפו סילאן, מלח, פלפל שחור, פלפל אנגלי, רסק עגבניות ואבקת מרק וערבבו את תכולת הסיר היטב.
כעת הוסיפו את 4 כוסות המים הרותחים, ערבבו וחכו לרתיחה.
כאשר תכולת הסיר רותחת, העבירו אותו ללהבה הכי קטנה בכיריים שלכם על העוצמה הנמוכה ביותר וכסו אותו.
המתינו כ-20 דקות, או עד שהמים מתאדים לחלוטין, כבו את האש והורידו את הסיר מהכיריים.
הוסיפו את הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצות והגישו את המנה לשולחן כשהיא חמה.