לןגן

עוגה ריבת וקוקוס לפסח

מאת: יפה כהן, פורסם: 10/04/2020 | 16:10
עוגה ריבת וקוקוס לפסח

תקציר המתכון: עוגה קלה רק 4 מצרכים טובה לפסח וכל השנה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפריד את הבצים להקציף את החלבונים

  2. עם כוס וחצי סוכר עד להקצפה יציבה

  3. להוסיף את החלמונים

  4. ולאחר את הקוקוס

  5. לערבב ולאפות בחום של 160 מעלות

  6. כ 30 או 40 דקות

  7. להוציא ולקרר

  8. להוציא את החלק העליון של העוגה

  9. היבש אם יתפורר זה בסדר

  10. לימרוח ריבה ומעל לפורר את החלק העליון של העוגה שהוצאנו

  11. בתאבון