לןגן

רולדת שוקולד לפסח

מאת: זהר מנדל, פורסם: 09/04/2020 | 21:09
רולדת שוקולד לפסח

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

המצרכים לעוגה

המצרכים לקרם

המצרכים לגאנש

אופן הכנה

  1. מפרידים בין החלבונים לחלמונים

  2. מקציפים את החלבונים (לבן) עם מחצית הסוכר ואת החלמונים (צהוב) עם המחצית השניה

  3. מקפלים את החלבונים לחלמונים ומוסיפים את יתר המצרכים בתנועת קיפול

  4. שמים נייר אפיה על תבנית מעבירים את התערובת לתבנית ומיישרים אותה ואופים בחום של 180 מעלות כ- 10-15 דקות

  5. שמים את העוגה על מגבת ומשחררים את נייר האפיה ומגלגלים את העוגה עם מגבת ומצננים את העוגה

  6. מכינים את הקרם:

  7. מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג שוקלד/וניל ומקציפים, מוסיפים חלב להורדת נוקשות

  8. פותחים את העוגה ומורחים את הקרם ומגלגלים את העוגה (בלי המגבת) ומניחים על כלי הגשה מתאים

  9. מכינים את הגאנש:

  10. מחממים שמנת מתוקה עם שוקולד ושופכים על העוגה