לןגן

עוגת שוקולד

מאת: רותם אזולין, פורסם: 09/04/2020 | 17:04

תקציר המתכון: עוגה מושלמת אוורירית וגבוהה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר מקציפים את החלבונים והכוס סוכר עד לקבלת קצפת עמידה.

  2. מערבבים בקערה נוספת את החומרים היבשים (קמח תופח/ אבקת אפיה, קקאו, סוכר וניל). מוסיפים את הנוזלים (שמן, מים, תמצית וניל) מערבבים ומוסיפים את החלבונים.

  3. את קצף החלבונים מקפלים לבלילה החומה עד לקבלת תערובת אחידה.

  4. מכניסים לתנור על •170 כ45 דק׳