לןגן

לחמניות לחג הפסח

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 09/04/2020 | 14:02
לחמניות לחג הפסח

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אפשרי ללוש ביד או במיקסר עם וו גיטרה

  2. קמח סוכר ביצה שמן והמים בהדרגה

  3. לבצק אחיד ומעט דביק

  4. להניח להתפחה כ 40 שעה בתוך תבנית רצוי חד פעמי קרטון אני אפיתי גם בתבנית עגולה קפיצית משומנת עם נייר אפיה בתחתית.

  5. לחמם תנור 180 מע וכשהבצק תפח למרוח בביצה ולפזר שומשום מעל

  6. תהנו הילה.