לןגן

לאפות כשרות לפסח

מאת: שרה יוסף, פורסם: 09/04/2020 | 12:20

תקציר המתכון: פשוט וטעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים את כל המצרכים בקערה ולערבב היטב לקבלת בלילה חלקה, לתת לנוח 10 דקות בערך

  2. לחמן מחבת טפלון היטב ולהעביר ניגוב עם מעט שמן רק ללאפה הראשונה

  3. לקחת מצקת ולשפוך במחבת לדקה בערך ,אחרי דקה להפוך לצד השני כשזה מוכן להוציא ולעטוף במגבת מטבח ,בין אחד לשני לערבב ואז לשים במחבת

  4. יוצא בערך 20 לאפות

  5. בהצלחה