לןגן

מניפת צלי בקר ותפו"א פרח

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 09/04/2020 | 09:30
מניפת צלי בקר ותפו"א פרח

תקציר המתכון: מינימום תבלינים מקסימום טעם !!

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מרכיבים לרוטב

אופן הכנה

  1. ההכנה :

  2. את התפוחי אדמה נשלוק(נרתיח) 5 דקות מרגע שהמים מבעבעים נקרר ונחצה אותם לשניים .

  3. בסיר סוטאג' ושטוח או אפשר בסיר רוסטר (המרובע) מי שרוצה

  4. נטגן ברבע כוס שמן את הבצלים עד להזהבה ....נוסיף את השום הכתוש...הכורכום ונטגן קלות ...נניח את פרוסות הבשר מסביב לסיר... בצורת מניפה ובמרכז נניח את התפו"א בצורת פרח (ראו בתמונות ) ...כעת נוסיף את התבלינים הנותרים למעט הדבש !! נשפוך את הנוזלים נכסה מכסה נבשל להבה נמוכה כשעה ורבע (מידי פעם לפתוח מכסה ולהרטיב את הבשר עם הרוטב) ....נסיר מכסה נזגג את הדבש (מי שרוצה ניתן להמיר לסילאן)

  5. נכניס לתנור שחומם מראש 150 מעלות כרבע שעה עד שמתקבל צבע יפה ...תבשיל אלוהי !! מינימום תבלינים מקסימום טעם !!