לןגן

תפוח אדמה ובטטות (סבתא ברכה)

מאת: שלי אהרוני, פורסם: 09/04/2020 | 05:01

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות ומכניסים לסיר, ממלאים מים בגובה התפוח אדמה, מוסיפים מלח ומרתיחים.

  2. מכבים את האש ומשאירים את תפוחי האדמה במים משך 2-3 דקות.

  3. מקלפים את הבטטות וחותכים לגודל הרצוי, מוסיפים לתפוח אדמה ומתבלים בתבלין גריל ובחאוויג'.

  4. מנקים את העוף, שוטפים ומתבלים כמו התפוחי אדמה.

  5. מסדרים בתבנית את העוף, תפוחי האדמה והבטטות

  6. מכניסים לתנור חם 180 מעלות למשך שעה וחצי.