לןגן

עוגת שוקולד

מאת: שלי אהרוני, פורסם: 09/04/2020 | 04:30

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לעוגה

לציפוי

אופן הכנה

  1. עוגה:

  2. לבשל 1.5 כוסות סוכר, מים, קקאו וקפה, להרתיח לאחר מכן לכבות ולשים מרגרינה.

  3. להקציף חלבונים עם 3/4 כוס סוכר

  4. לערבב את תערובת הקקאו עם חלמונים, קמח, אבקת אפיה וקצף חלבונים.

  5. לאפות בתבנית גדולה של התנור.

  6. ציפוי:

  7. על אש נמוכה שוקולד מריר ומים (מכסים את השוקולד)

  8. לצפות את העוגה כאשר הציפוי מתקרר והעוגה פושרת.