לןגן

מינה גבינה לפסח

מאת: ויקי / שושי בלו, פורסם: 08/04/2020 | 23:31

תקציר המתכון: זה מאכל טורקי שאוכלים אותו רק בפסח

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

לציפוי

אופן הכנה

  1. מרטיבים את המצות.

  2. מסדרים בתבנית חד פעמית בגודל בינוי שכבה ראשונה של מצות

  3. מעל שמים שליש מהמילוי

  4. ושוב שכבה של מצות ומילוי

  5. (זה יוצא בערך 3 שכבות של מילוי)

  6. בעת ההגשה יש לשים בצלחת חתיכה יפה ומעל לשפוך את הסירופ

  7. לאחר מכן שמים שכבה של מצות ומעל שופכים את הציפוי

  8. של תפו"א וביצים

  9. אופים בחום 180 מעלות לא טורבו עד שמזהיב למעלה..