לןגן

עוגת קרמבו כשרה לפסח עם קרם שמנת וקרם גבינת ניו יורק

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 07/04/2020 | 13:50
עוגת קרמבו כשרה לפסח  עם קרם שמנת וקרם גבינת ניו יורק

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנת הטורט שוקולד

  2. 1)ממיסים את השוקולד עם המים על בן מארי עד להמסה מלאה ושמים בצד

  3. 2) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב

  4. 3)בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השוקולד המומס עד לקבלת מרקם חלק , מוסיפים את השמן מיץ תפוזים ושוב מערבבים

  5. 4)שופכים את התערובת לחלבונים ומערבבים היטב מוסיפים את הקמח כשר לפסח ושוקולית ושוב מערבבים עד שאין גושים ושופכים לתבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם הדפנות ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 30 דקות

  6. 4) אופן ההכנה הקרם קצפת

  7. שופכים לקערת מיקסר את השמנת המתוקה חלב ופודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה משטחים על העוגה ומיישרים

  8. 5)אופן ההכנת הקרם גבינה

  9. עושים אותו דבר רק שמוסיפים גבינה ומקציפים עד לקבלת תערובת יציבה יוצקים על העוגה ומיישרים מעבירים למקרר לכמה שעות טובות אבל מומלץ ללילה שלם

  10. 6)הכנת הגנאש שוקולד

  11. מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה שופכים על השוקולד מכסים עם צלחת לדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק מבריק ושופכים על העוגה ושוב חזרה למקרר לשעה להתייצבות

  12. וקישוט כל אחד עם הרעיונות שלו