לןגן

פסטה שמנת פטריות

מאת: Lee Cohen, פורסם: 06/04/2020 | 15:01

תקציר המתכון: הפסטה הזו, שבאמת כל פעם מחדש יוצאת מדהימה, כולל טיפ פסיכי!

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את השמן או החמאה שמים בסיר. אם מדובר בחמאה - מחכים שתימס לגמרי ותרתח. עם שמן - רק מחכים שירתח.

  2. את הפטריות, השום (והבזיליקום אם רוצים) מוסיפים פנימה ומטגנים עד לרמה שכבר אפשר לאכול אותם - מבושלים לגמרי (לטעום אם צריך).

  3. מוסיפים את השמנת (בשלב הזה ניתן להוסיף מעט גבינה מגוררת כדי להסמיך את התוצאה הסופית).

  4. מבשלים - עד שהשמנת מסמיכה ויוצרת מעין קרום. במקביל את הפסטה מכינים לפי הוראות היצרן.

  5. כשהפסטה מוכנה ומסוננת והשמנת סמיכה - מערבבים (עדיף להוסיף את הפסטה לרוטב ולא ההפך).

  6. ניתן להוסיף גבינה מגוררת ועלי בזיליקום מעל.

  7. בתיאבון! 💞