תקציר המתכון: הפסטה הזו, שבאמת כל פעם מחדש יוצאת מדהימה, כולל טיפ פסיכי!
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
את השמן או החמאה שמים בסיר. אם מדובר בחמאה - מחכים שתימס לגמרי ותרתח. עם שמן - רק מחכים שירתח.
את הפטריות, השום (והבזיליקום אם רוצים) מוסיפים פנימה ומטגנים עד לרמה שכבר אפשר לאכול אותם - מבושלים לגמרי (לטעום אם צריך).
מוסיפים את השמנת (בשלב הזה ניתן להוסיף מעט גבינה מגוררת כדי להסמיך את התוצאה הסופית).
מבשלים - עד שהשמנת מסמיכה ויוצרת מעין קרום. במקביל את הפסטה מכינים לפי הוראות היצרן.
כשהפסטה מוכנה ומסוננת והשמנת סמיכה - מערבבים (עדיף להוסיף את הפסטה לרוטב ולא ההפך).
ניתן להוסיף גבינה מגוררת ועלי בזיליקום מעל.
בתיאבון! 💞