לןגן

קציצות ותפו"א ברוטב אדום

מאת: יפעת ימיני, פורסם: 05/04/2020 | 23:50
קציצות ותפו"א ברוטב אדום

תקציר המתכון: מנה שחובה בכל בית

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. תפו"א קטנים וקציצות ברוטב אדום:

  2. לקציצות: חצי קילו בשר טחון, בצל,כוסברה, פטרוזיליה,תפו"א מגורד לערבב היטב להוסיף, מלח ופלפל וליצור כדורים

  3. בסיר לטגן שום חתוך לקוביות, להוסיף פפריקה, מעט כורכום,מלח,פלפל,2 כפות רסק ומים להביא לרתיחה

  4. להוסיף תפו"א קטנים מקולפים ואת הקציצות

  5. על אש קטנה עד שהתפו"א מתרכך

  6. לפזר פיטרוזיליה

  7. לבריאות 💞