לןגן

קציצות בקר עם זיתים ופטריות

מאת: יפעת ימיני, פורסם: 05/04/2020 | 23:47
קציצות בקר עם זיתים ופטריות

תקציר המתכון: יאמייייי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קציצות בקר עם זיתים ופיטריות:

  2. לקציצות:

  3. חצי קילו בשר טחון

  4. צרור כוסברה

  5. צרור פטרוזיליה.בצל מגורד

  6. ותפו"א מגורד

  7. מלח, פלפל, וטיפה כמון

  8. לערבב היטב

  9. ולהכין כדורים

  10. בסיר עם מעט שמן לטגן שום קצוץ, גמבה אדומה חתוכה לרצועות ופיטריות

  11. לאחר שהכל מתרכך להוסיף פפריקה אדומה, מלח,פלפל

  12. ולערבב לאט לאט

  13. להוסיף כף גדושה של רסק עגבניות ומים

  14. להביא לרתיחה ולהנמיך את האש ללהבה נמוכה להוסיף את הקציצות והזיתים ולבשל על להבה נמוכה כ 45 דקות עד שעה

  15. תהנו💞